Община Брацигово logo
Община Брацигово

 

Започва още една учебна година, в която всеки от вас ще вложи надеждите и усилията си за по-добро бъдеще.

 

14-09-2020

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, СКЪПИ РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,

 

Започва още една учебна година, в която всеки от вас ще вложи надеждите и усилията си за по-добро бъдеще.

Първият учебен ден е много специален празник за всеки един от нас, защото е символ на почитта към знанието и образованието. И тази есен училищните врати се отварят празнично, за да посрещнат малките и големите ученици, учителите и всички, които изпращат с благопожелание за добро начало своите деца.

Скъпи ученици, поздравявам Ви най-сърдечно за първия учебен ден. Бъдете здрави и любознателни. Трупайте знания неуморно, за да имате куража да се справяте с възникналите трудности.Пожелавам ви да вървите с големи крачки по пътя на знанието!

Скъпи учители, на Вас пожелавам неуморно да пазите духа на просвещението. Желая Ви здраве, духовни сили и упоритост, за да се преборите с трудностите в учебния процес. Нека любовта на вашите ученици бъде най-ценният дар за труда Ви!

Тази учебна година е по-различна от всички останали до сега, поради сполетялата ни  пандемията от COVID-19.

Сигурна съм, че всички заедно - ученици, учители и родители ще се справим с предизвикателството! Нека не изпадаме в паника! А всеки един от нас да спазва необходимите предпазни мерки, за да запазим както собственото си здраве, така и здравето на хората около нас! Нека всички бъдем отговорни!

 

Пожелавам на всички здрава, успешна и ползотворна учебна година!

На добър час!

 

Надежда Казакова

Кмет на Община Брацигово

Назад »

    Адрес на Община Брацигово: ПК 4579, гр. Брацигово, ул. "Атанас Кабов" №6а, област Пазарджик